Діти та їх батьки: вихід із карантину

Діти та їх батьки: вихід із карантину
Вебінари
03 Червня 2020 року

Цього року планета натякнула нам про те, що ми надто мало часу приділяємо найріднішим. Тепер і батьки опинилися під домашнім арештом!
І якщо не встигли закрити усі гештальти у відносинах з дітьми до міжнародної ковідності, то під час карантину ці непорозуміння значно загострилися.
Скоріш за все, ви обрали один з двох напрямків: або лякали сусідів галасом, або ж розуміли, як важливо поважати особистий простір дитини.
Енівей, якщо ви все ж побачили назву нашої дискусії і вирішили прочитати опис — ви хочете зрозуміти дитину. А це головне.

Наша спікерка Катерина Гольцберг каже:
“Якщо вас двоє і у вас не найкращі стосунки, від яких ви ховалися в офісах, то це, звичайно, буде складний період. Те, що відбувається, і так породжує тривогу, роздратування і навіть агресію. Цей час — серйозне випробування для сім’ї. Особливо, коли вдома знаходиться відразу три покоління, що призводить до постійних сварок і конфліктів. Потрібно встановити правила: хто, коли, чим і де займається. Зараз ми змушені дозволити дітям перебувати більше з ноутбуком і телефоном. Але важливо, дотримуватися правил.”

  • Прощаємося з ізоляцією: на що звернути увагу батькам в першу чергу. Поради дитячого психолога.
  • Діти після карантину: важливість особистого простору і накопичені конфлікти.
  • Як побудувати відносини з підлітками під час ослаблення карантину.
  • Як правильно структурувати день дитини і налагодити розклад дня.
  • Як змінилася освіта під час карантину і як сучасні школи адаптуються до нової реальності.

Спікери:

  • Катерина Гольцберг. Дитячий і сімейний психолог, аналітичний психолог, президент Асоціації психологів. Психолог в медичній мережі “Добробут” і центрі освіти “Оптима”.
    Катерина проводить консультації щодо сімейних проблем, психологічних травм, аутизму, вікових криз, депресії, профорієнтації підлітків, психосоматичних розладів. Спеціалізується на дитячій та сімейній психології та подоланні шкільної неуспішності.Автор публікацій в «Дзеркалі тижня», газеті «Сегодня» та виступів на телеканалах «Магнолія ТV», «Україна», «TVi», Радіо «Ера», «Громадське радіо» та ТРК Київ.
  • Віра Романова. Практичний психолог, кандидат психологічних наук, експерт з розробки та впровадження управлінських інновацій у бізнесі, кризовий консультант власників бізнесу, CEO Your Personal Growth Hacker та експертка в програмі “Стосується кожного”.
  • Соня Кудіна. Мама трьох діток. Співзасновниця Revival Spa and Beauty Lounge в ОАЕ та міжнародного рекрутингового агентства DS Group, спікерка в “SuperWoman”.
    “Мої діти – погодки. І ті, хто говорить, що з погодками складніше, ніж з близнюками, правий. Всі троє моїх дітей – дуже різні, один на одного не схожі ні за характером, ні за зовнішністю. У них є якість, яка мені дуже подобається: вдома вони можуть сваритися, боротися за своє місце під сонцем, але за межами згуртованішої команди не знайти. Вони допомагають один одному одягають пальто і шнурують черевики, стежать, щоб їх ніхто не обділив.”


Організатор та модератор

Ірина Мельниченко — Мама, засновник школи лідерства для дітей та підлітків “Flow Youth Academy”, бізнес-консультант з питань фінансів, системних трансформацій. Сертифікований спеціаліст (АССА, Міжнародної Асоціації TRIZ).

    • Коли: 8 червня з 13:00 до 15:00
    • Вебінар безкоштовний за попередньою реєстрацією: Зареєструватись

Поділитись:

Популярні новини

Підібрати курс